top of page
  • Foto van schrijverFietsvakanties Ventoux

Evenementen voor het goede doel

In de loop van het jaar worden er op en rond de Mont Ventoux een heleboel evenementen georganiseerd. Deze staan in teken van een heleboel goede doelen.

Fiets/loop/wandel jij mee voor het goede doel? Bekijk dan zeker de evenementen hieronder.To Walk Again:

25 juni 2022 To Walk Again motiveert mensen met een fysieke beperking om toch in beweging te blijven. Ze bieden een revalidatieconcept aan met een nieuwe technologie om nog verder te gaan dan de klassieke revalidatie.

Zit het wandelen bij jou in de benen en zie je het zitten om tot halverwege of zelfs tot aan de top van de Ventoux te wandelen? Schrijf je dan nu in voor Walk High of Walk to the top. In een adembenemende omgeving en in een grote groep kan je mensen met een fysieke beperking steunen.
Groot Verzet Tegen Kanker

1 & 2 september 2022

Dagelijks beklimmen mensen met kanker hoge bergen. De genadeloze klim naar de kale top van de Mont Ventoux symboliseert de strijd die kankerpatiënten elke dag voeren.

Ga jij mee de uitdaging aan tegen kanker?


Laat je sponsoren door vrienden en kennissen en word een held tegen kanker tijdens de 15e editie van dit evenement? Kies je voor hardlopen of fietsen om de uitdaging van de Ventoux aan te gaan? Op 1 september zijn wandelaars en hardlopers aan de beurt en op 2 september is de Mont Ventoux helemaal van de fietsers.
Ventoux3

9 september 2022

Ventoux3 zet zich in voor de strijd tegen hersentumoren. Tijdens dit evenement wordt de

Mont Ventoux per deelnemer 1, 2 of 3 keer beklommen.

Dit om zoveel mogelijk geld op te halen voor hersentumoronderzoek.
Make a Memory

14 september tot en met 18 september 2022


Stichting Make a Memory fotografeert ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar. Deze foto's bieden troost aan ouders tijdens het rouwproces. Samen met een heleboel andere deelnemers start je in Bédoin aan een tocht met 1500 hoogtemeters tot aan de top waar je een kaarsje kan branden in het kapelletje.
ColSensation

16 september 2022

Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Team Doelbewust om geld in te zamelen voor kankergerelateerde goede doelen. Ook tijdens dit evenement kan je de Mont Ventoux op fietsen (koersfiets of MTB), lopen of wandelen. Wil jij samen sterk zijn tegen kanker? Schrijf je dan nu in voor ColSensation!208 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page