top of page

Activiteiten

Naast de ontelbare mooie fiets-/autoroutes zijn er tal van andere activiteiten rond de Mont-Ventoux te beleven en te bezichtigen.

832-decollage_fly_sorgue_ventoux.jpg

In een gyrocopter over de Mont Ventoux

In een gyrocopter wordt u meegenomen voor een 360° vlucht over de Vaucluse. U geniet van spectaculaire beelden en verre zichten.

Wandelen-op-de-Mont-Ventouxjpg

Wandeltochten met gids op Ventoux

Samen met Jan kan u genieten van een wandeltocht op en rond de Mont Ventoux. U kan kiezen uit een verkenningstocht of voor een tocht bij zonsopgang of zonsondergang.

659918_3.jpg

Boomklimparcours in Mormoiron

Op en rond het domein van Ventoux Aventure staat er u een avontuurlijke dag te wachten. Door de verschillende routes waaruit u kan kiezen, zal de activiteit op uw niveau kunnen plaatsvinden.

Schermafbeelding 2022-03-12 173607.png

Lucky Horse

Via Lucky Horse kan u het paardrijden ontdekken en herontdekken. Bent u een paardenliefhebber maar heeft u de kans nog niet gekregen om eens paard te rijden, dan is dit uw uitgelezen kans om dit in een prachtige omgeving te doen. Daarnaast kan u ook de paarden verzorgen op de boerderij. Deze activiteit is ook geschikt om met kinderen te doen.

olijven.jpg

Provençaalse marktjes

Op de Provençaalse marktjes kan je de Franse sfeer opsnuiven. In Mazan en de verschillende omliggende dorpen, Bedoin en Mazan, kan je hiervoor terecht. Je vindt er specialiteiten zoals olijven, saucisson en nog zoveel meer. Zeker de moeite waard om er eens eentje te bezoeken!

vue-du-lac-du-paty.jpg

Lac du Paty

Op minder dan 10 kilometer van onze villa ligt Lac du Paty. Een mooie omgeving met een vredige sfeer waar u kan picknicken of wandelen. Oorspronkelijk was het een stuwdam dat gebouwd werd in 1766, maar nu wordt het als een echt kunstwerk beschouwd.

bottom of page